Mental coaching bij Refuel

Coaching is een waardevol instrument voor zelfinzicht, bewustwording en mentale veerkracht in het leven. De uitdagingen en de druk van het dagelijks bestaan resulteren vaak in verwarring over jouw persoonlijke identiteit en doelen, coaching helpt je om hiermee te leren omgaan.

Samen met onze coach voer je diepgaande gesprekken, er worden oefeningen aangereikt om je zelfinzicht te vergroten, obstakels te identificeren en mentale veerkracht op te bouwen. Dit helpt bij het beheersen van stress, stimuleert groei vanuit moeilijkheden en bevordert bewustwording van gedachten en gedrag. 

Door het aanbieden van praktische stappen leer je om heldere doelen te stellen en effectieve beslissingen te nemen, wat een investering is in je persoonlijke groei en het herontdekken van jouw innerlijke kracht. Kortom, in zoekende tijden biedt coaching waardevolle begeleiding voor het herstel van persoonlijke balans en het realiseren van positieve veranderingen.

Coaching paketten bij Refuel

Traject 1: € 275

  • 5 coaching sessies
  • Inclusief werkboek met aangepaste doelgerichte oefeningen

Traject 2: € 475

  • 3 coaching sessies
  • Lumina Spark persoonlijkheidsprofielschets
  • 1,5 uur verdiepende workshop inclusief je profiel + materiaal
  • Online Coach platform

Aparte sessie : € 65

Boek een consultatie

Kunnen we je helpen? Maak een afspraak en kom vrijblijvend eens langs, dan bekijken we samen wat we voor je kunnen doen. Of volg een gratis proeftraining.

Scroll naar boven